TTC KAPELLE '79

Trim- en Toerclub Kapelle "79


 

Uiteraard zijn wij als vereniging afhankelijk van welwillende en ondersteunende partners.


Dankzij onze bovenstaande sponsor HCR De Zwaan kunnen wij onze vergaderingen in een gezellige sfeer houden en na afloop onder het genot van een versnapering napraten.

 

 Beebikes is een speciaalzaak voor racefietsen en mountainbikes. Kom eens een kijkje nemen aan de Ooststraat 11a in Kapelle.

Beebikes is vanaf 2019 shirtsponsor, na onze groen/blauw/wit tenue, is de club in 2023 in een groen jasje gestoken deze keer van het merk Yarn. De komende drie jaar zullen wij in dit nieuwe tenue weer door ons mooie zeeland rijden. 

 

  1. De ambulante vishandel van Sjaak Tramper staat al sinds 1993 voor kwaliteit en service. Bestellingen kunnen via deze website worden geplaatst, maar dit kan ook telefonisch of via de email.U kunt uw bestellingen afhalen aan één van onze standplaatsen of in onze werkplaats.                         

  


 


https://www.12bclean.nl/

Over 1-2-B Clean

Wij claimen het schoonste allround schoonmaakbedrijf van het land te zijn. En wat we roepen, maken we dagelijks waar. Dat wordt door onze opdrachtgevers bevestigd.

Binnenkort ook voor u?


Houthandel Reimerswaal beschikt over een eigen machinale bewerkingsafdeling voor diverse bewerkingen van het hout en plaatmateriaal. Wij zagen, schaven en bewerken het materiaal op de gewenste maten. Ook kunnen we het hout of plaatmateriaal voorzien van grondverf. Vele bewerkingen kunnen we direct of op zeer korte termijn uitvoeren.
      


 https://www.jumbo.com/winkels/jumbo-kapelle-centrum?redirect=true

Blessures en andere fysieke klachten komen helaas voor. Still Point Centrum Kapelle kan dan zeker iets voor u betekenen. Diverse profwielrenners zijn onder behandeling van Osteopaat René Zweedijk.                                      

 https://www.stillpointcentrum.nl/